adidas COPA 19.3 TF

Ghete de fotbal bărbați (2136014821)

Descriere

adidas COPA 19.3 TF

Aceste ghete de fotbal adidas COPA 19.3 TF îți vor oferi siguranță excepțională la fiecare mișcare. Fața fină din piele este adaptată folosirii pe teren cu gazon artificial, unde îți va oferi confort suficient, căputa matlasată îmbunătățește controlul mingii pe teren. Gulerul elastic din material tip plasă, învăluie ferm piciorul pentru ca tu să te poți concentra la maxim pe joc.
  • sistem de fixare cu șireturi
  • construcție cu limbă integrată
  • talpă flexibilă
  • branț confortabil din spumă
  • guler întăritor Primemesh

Specificaţii

Cod producător BB8094
Față piele
Talpă intermediară spumă EVA
Talpă FG - aderență optimă pe teren cu gazon artificial
Tehnologie EVA, TRAXION TF

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

TRAXION TF

Talpă moale de cauciuc cu un număr mare de gripuri cu profil redus, care asigură amortizare, tracțiune și confort pe teren multifuncțional mai vechi, cu gazon artificial. Jocul pe acest tip de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR 19.3 TF

489,99 Lei(18%) 399,99 Lei

adidasKAISER 5 TEAM

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR TANGO 19.3 TF

369,99 Lei(28%) 264,99 Lei

adidasX 18.3 TF

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasNEMEZIZ 18.3 TF

444,99 Lei(30%) 309,99 Lei

adidasNEMEZIZ TANGO 17.3 TF