adidas COPA 19.3 IN SALA

Ghete de fotbal bărbați (2143032943)

Descriere

adidas COPA 19.3 IN SALA

Aceste ghete de fotbal adidas COPA 19.3 IN SALA îți vor oferi siguranță excepțională la fiecare mișcare. Le vei aprecia mai ales la meciurile rapide de futsal. Dispun de față din material respirabil tip plasă care asigură o căldură optimă în interiorul pantofului, pe întreaga durată a meciului. Datorită matlasării care întărește vei avea permanent mingea sub control. Talpa intermediară din spumă amortizează fiecare șoc, talpa aderentă sprijină la maxim performanțele.

  • panou lateral Primemesh
  • căpută din piele sintetică
  • talpă flexibilă

Specificaţii

Cod producător BB8093
Față piele sintetică
Talpă intermediară spumă EVA
Talpă IN - aderență optimă și accelerare în sală
Tehnologie Non-Marking, TRAXION IN

Tehnologii utilizate

Non-Marking

Denumirea adidas non-marking înseamnă că pantoful nu lasă urme. Tălpile adidas cu această tehnologie sunt realizate din materiale speciale, care nu lasă urme pe pardoseli. Acestea sunt de ...

TRAXION IN

Talpă de cauciuc, concepută pentru sala de sport, care nu lasă urme pe podea, caracteristică prin profilul său drept și fin. Este foarte aderentă, flexibilă și rezistentă. Încălțămintea concepută ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR TANGO 19.3 IN

444,99 Lei(30%) 309,99 Lei

adidasNEMEZIZ TANGO 17.3 IN

409,99 Lei(19%) 329,99 Lei

NikeMERCURIAL SUPERFLY 7 ACADEMY IC

389,99 Lei(30%) 269,99 Lei

adidasX TANGO 17.3 IN