adidas COPA 19.3 FG J

Ghete de fotbal copii (2135015357)

Descriere

adidas COPA 19.3 FG J

Aceste ghete de fotbal pentru juniori adidas COPA 19.3 FG J îți vor oferi siguranță excepțională la fiecare mișcare. Sunt adaptate terenului solid, dispun de față rezistentă din piele sintetică și de matlasare în zona căputei care îmbunătățește controlul asupra mingii. Gulerul elastic învăluie ferm piciorul pentru ca tu să te poți concentra la maxim pe joc.
  • sistem de fixare cu șireturi
  • construcție cu limbă integrată
  • față din piele sintetică
  • talpă din TPU
  • branț confortabil din spumă
  • guler întăritor Primemesh

Specificaţii

Cod producător D98080
Față material sintetic
Talpă FG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Tehnologie TRAXION FG

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

299,99 Lei(26%) 219,99 Lei

adidasNEMEZIZ 18.3 FG J

214,99 Lei(32%) 144,99 Lei

NikeJR PHANTOM VENOM CLUB FG

254,99 Lei(29%) 179,99 Lei

adidasX 18.3 FG J

214,99 Lei(39%) 129,99 Lei

PumaFUTURE 19.4 FG/AG JR