adidas COMM M TEE

Tricou de bărbați (1112392394)

Descriere

adidas COMM M TEE

Tricou elegant pentru bărbați adidas COMM M TEE cu mâneci scurte, confecționat din material confortabil. Dispune de aspect frumos și logo legendar adidas pe partea frontală. Acest produs original nu ar trebui să lipsească din garderoba d-voastră!
  • material confortabil
  • inscripție adidas pe piept

Specificaţii

Cod producător BR4070
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

99,99 Lei 144,99 Lei (31%)

O'NeillLM ALLOVER SUMMER T-SHIRT

89,99 Lei 119,99 Lei (25%)

ReebokBRAND MARK TEE2

74,99 Lei 129,99 Lei (42%)

PumaRELAXED TEE

de la 89,99 Lei 134,99 Lei (33%)

Under ArmourGL ESSENTIALS LC SS T

99,99 Lei 144,99 Lei (31%)

O'NeillLM ALLOVER SUMMER T-SHIRT