adidas CLIMAWARM CHUNKY BEANIE

Căciulă iarnă damă (AY7871)

Produse alternative

194,99 Lei(12%) 169,99 Lei

UlvangRAV

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

BlizzardRABBIT

149,99 Lei(50%) 74,99 Lei

O'NeillBW SNOWFALL BEANIE

Descriere

adidas CLIMAWARM CHUNKY BEANIE

Căciulă de iarnă pentru femei adidas CLIMAWARM CHUNKY BEANIE, cu tehnologia CLIMAWARM™ și design modern. Vă va ține de cald pe timp rece. Este tricotată, cu căptușeală din material fleece și element decorativ adidas din silicon pe partea frontală.
  • țesătura respirabilă CLIMAWARM™ oferă căldură și confort în zilele reci
  • căptușeală din fleece
  • element decorativ adidas din silicon pe partea frontală

Specificaţii

Numărul articolului AY7871
Cod producător AY7871
Material 100% poliacril
Tehnologie CLIMAWARM®
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMAWARM®

Izolație ușoară, respirabilă care asigură senzație de uscare și confort, pentru utilizarea în condiții de iarnă. Este produsă din fibre sintetice, țesute dens, sau prin utilizarea ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

LottoLISA

32,99 Lei

WillardNELL

364,99 Lei(40%) 218,99 Lei

adidasFUSION STORM WTR

169,99 Lei(41%) 99,99 Lei

LottoSAGA

129,99 Lei(23%) 99,99 Lei

ArcoreDERIKA