adidas BT TIGHT WL

Colanți damă (DX9243)

Produse alternative

424,99 Lei(25%) 314,99 Lei

IcebreakerOASIS DELUXE LEGGINGS

409,99 Lei(50%) 204,99 Lei

SauconyOMNI REFLEX TIGHT

349,99 Lei(31%) 239,99 Lei

IcebreakerEVERYDAY LEGGINS

439,99 Lei(22%) 339,99 Lei

OdloNATURAL KNISHIP WARM BI BOTTOM LONG

479,99 Lei(30%) 334,99 Lei

Under ArmourBREATHELUX LEGGING

Descriere

adidas BT TIGHT WL

Acești colanți de femei adidas BT TIGHT WL au fost realizați prin colaborarea cu festivalul muzical și wellness Wanderlust. Sunt confecționați din material CLIMALITE®, care evacuează transpirația eliberată de corp pentru ați oferi un corp permanent uscat, inclusiv la cele mai intense antrenamente. Model original, care se mulează excelent pe corp și tot odată nu limitează mișcarea. Trăiește la maxim fiecare antrenament, fie el de yoga sau realizat în sala de fitness.

  • zona cracului prevăzută cu material respirabil tip pasă
  • material absorbant și respirabil CLIMALITE®
  • imprimeu pe toată suprafața
  • model original, conceput din poliester reciclat care ajută la economisirea resurselor naturale și la reducerea emisiilor

Specificaţii

Numărul articolului DX9243
Cod producător DX9243
Tehnologie CLIMALITE®
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.