adidas BARRICADE CLUB

Încălțăminte de tenis bărbați (2112014671)

Descriere

adidas BARRICADE CLUB

Pantofi sport de tenis pentru bărbați adidas BARRICADE CLUB, concepuți pentru toate suprafețele de joc. Oferă pași optimizați și desprindere pe întreaga lungime a piciorului datorită tehnologiei ADIPRENE®. Talpa este foarte rezistentă la uzură datorită tehnologiei ADIWEAR ™. Printre alte avantaje ale acestui model se numără de exemplu stabilitatea excelentă pe lateral, rezistența crescută la uzură în cele mai solicitate zone ale încălțămintei sau rezistența sporită în zona vârfului.

  • materiale durabile și rezistente pentru durată lungă de viață a încălțămintei
  • sprijinul stabilității pentru performanțe maxime
  • spumă CLOUDFOAM™ pentru pași moi și siguri

Specificaţii

Cod producător CM7781
Față material textil, material sintetic
Talpă ADIWEAR®
Talpă intermediară adiPRENE®, CLOUDFOAM
Tehnologie adiPRENE®, ADIWEAR®, CLOUDFOAM

Tehnologii utilizate

adiPRENE®

adidas ADIPRENE® este utilizat în zona călcâiului ca un material de amortizare suplimentară, pentru o susținere mai bună și stabilitate. Materialul se deformează intenționat datorită proprietăților ...

ADIWEAR®

ADIWEAR® este cauciuc extrem de rezistent, care nu lasă urme. Utilizat în talpă, pentru a preveni uzura rapidă.Necesitățile de încălțăminte depind de suprafața de joc. Talpa trebuie să fie extrem de ...

CLOUDFOAM

CLOUDFOAM este o spumă foarte moale, aplicată în talpa intermediară, care asigură confort maxim în timpul alergării sau mersului pe jos. Dispune de proprietăți foarte bune de amortizare, care sunt ...

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

A******************u
2:37 1. 10. 2018
Evaluare:

All tehnologies are together ! Great tennis shoes , Adidas is the best !

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

15,99 Lei 26,99 Lei (40%)

LottoSPORT SOCK 3 PERECHI

139,99 Lei 189,99 Lei (26%)

adidasCLUB 3 STRIPES TEE

99,99 Lei 119,99 Lei (16%)

adidasDESIGN 2 MOVE SHORT

69,99 Lei 99,99 Lei (30%)

adidasRUN CL CAP

23,99 Lei

UrielAC25

Produse alternative

359,99 Lei 479,99 Lei (25%)

AsicsGEL-CHALLENGER 9 INDOOR

199,99 Lei 384,99 Lei (48%)

LottoVIPER ULTRA IV SPD

199,99 Lei 384,99 Lei (48%)

LottoVIPER ULTRA IV CLY