adidas AX JACKET

Geacă outdoor de bărbați (1162074196)

Descriere

adidas AX JACKET

Geacă outdoor de femei bărbați adidas AX JACKET, care oferă confort excelent pe întreaga durată de purtare, indiferent de condiții meteorologice. Este dotată cu tehnologie CLIMAPROOF, datorită căreia materialul este rezistent împotriva vântului, ploii abundente sau zăpezii și tot odată este respirabil. Model original, dotată cu glugă, care se poate stoca în guler și cu buzunare care se închid cu fermoar. Fii de neoprit, indiferent de condițiile meteorologice de afară!

  • rezistentă împotriva ploii, zăpezii și vântului
  • dotată cu glugă care se poate stoca în guler
  • două buzunare cu fermoar

Specificaţii

Cod producător DT4127
Material 100% poliester
Coloană de apă 10.000mm
Respirabilitate 10.000g/m²/24h
Tehnologie CLIMAPROOF® - textil
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMAPROOF® - textil

CLIMAPROOF® acționează ca o barieră pentru a împiedica pătrunderea precipitațiilor de ploaie prin material, permițând în același timp transmiterea de căldură și evacuarea transpirație departe de ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

174,99 Lei(14%) 149,99 Lei

CrossroadALBERT

124,99 Lei(44%) 69,99 Lei

adidasBASE PLAIN TEE

489,99 Lei(31%) 334,99 Lei

adidasANZIT DLX

634,99 Lei(33%) 419,99 Lei

adidasAX2 MID GTX

Produse alternative

464,99 Lei(38%) de la 284,99 Lei

HannahBERN

1 149,00 Lei(21%) 904,99 Lei

LafumaACCESS 3IN1 LOFT JACKET