adidas ASK SPRT LT M

Pantaloni fotbal bărbați (1271067544)

Descriere

adidas ASK SPRT LT M

Pantaloni fotbal de bărbați ASK SPRT LT M , sunt percepuți pentru o ventilație maximă. Tehnologia Climacool va permite să te răcorești și să rămâi uscat în orice vreme. Croiala strâmtă îți permite să te concentrezi la maxim pe performanță.

  • croială îngustă, confortabilă și elegantă
  • Climacool
  • talie elastică
  • material tip plasă pe partea interioară
  • cusăturile plate reduc frecarea și nu irită pielea
  • imprimeu adidas Badge of Sport pe lateralModel original, conceput din poliester reciclat care ajută la economisirea resurselor naturale și la reducerea emisiilor.

Specificaţii

Numărul articolului 1271067544
Cod producător CW9427
Material 83% poliester reciclat, 17% elastan
Tehnologie CLIMACOOL® - textil
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

Under ArmourRUN TRUE HEATGEAR TIGHT

234,99 Lei(14%) 199,99 Lei

adidasRS LNG TIGHT M

279,99 Lei(42%) 159,99 Lei

adidasRS L TIGT M

269,99 Lei(18%) 219,99 Lei

AsicsICON TIGHT

269,99 Lei(38%) 164,99 Lei

KlimatexKASYM