adidas ASK SPR TIG ST3

Lenjerie intimă damă (1356002895)

Descriere

adidas ASK SPR TIG ST3

Lenjerie intimă de antrenament pentru femei ASK SPR TIG ST3 de la adidas, perfectă pentru diferite activități realizate atât vara cât și iarna. Croiala inteligentă și talia elastică confortabilă garantează o fixare fermă pe corp, asta în special datorită materialului compresiv care reduce vibrația mușchilor în timpul mișcărilor. Material respirabil CLIMACOOL® care evacuează spre exterior căldura și transpirația eliberată de corp.

  • talie elastică confortabilă
  • fixare sigură pe corp
  • reduce vibrația mușchilor în timpul mișcării
  • material CLIMACOOL® care evacuează spre exterior căldura și transpirația eliberată de corp

Specificaţii

Cod producător CE3946
Material 83% poliester reciclat, 17% elastan
Tehnologie CLIMACOOL® - textil

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei(37%) 89,99 Lei

adidasDRST ASK SPR

204,99 Lei(20%) 163,99 Lei

adidasTIRO DUFFEL BAG L

169,99 Lei(23%) 129,99 Lei

adidas2in1 SHORT W

Produse alternative

179,99 Lei(25%) de la 134,99 Lei

IcebreakerSPRITE HOT PANTS

179,99 Lei(25%) 134,99 Lei

IcebreakerSPRITE HOT PANTS WMNS

84,99 Lei(23%) 64,99 Lei

PumaICONIC HIPSTER 2P