adidas ASK SPR TIG LT

Colanți sport damă (1355035548)

Descriere

adidas ASK SPR TIG LT

Pantaloni sport pentru femei adidas ASK SPR TIG LT, excelenți pentru orice activitate. Croială inteligentă care garantează o fixare fermă pe corp, asta în special datorită materialului compresiv care reduce vibrația mușchilor în timpul mișcărilor. Tehnologia respirabilă CLIMACOOL® evacuează căldura și transpirația eliberată corp. Tratamentul Polygiene previne un timp îndelungat apariția mirosurilor neplăcute.

  • pantaloni lungi pentru femei
  • reduc vibrația mușchilor în timpul mișcării
  • tehnologie CLIMACOOL® evacuează excesul de căldură și transpirația eliberată de corp
  • tratamentul Polygiene

Specificaţii

Cod producător CE0774
Material 83% poliester reciclat, 17% elastan
Greutate 200 g
Tehnologie CLIMACOOL® - textil
Colecţii adidas Alphaskin

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Colecţii

adidas Alphaskin

Colecția adidas Alphaskin garantează o mișcare nelimitată și confortabilă fiecărui sportiv! Este vorba despre un strat de bază de îmbrăcăminte care poate fi folosit în toate sporturile. Adidas Alphaskin va deveni cea de-a doua piele în timpul antrenamentului, asta pentru că se adaptează perfect formei corpului utilizatorului și nu limitează mișcarea. Cu această noutate vei simți adevărata libertate de mișcare.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

269,99 Lei(46%) 144,99 Lei

adidasRS 3/4 TIGHT W WH

229,99 Lei(41%) 134,99 Lei

adidasRS 3/4 TIGHT W RE

239,99 Lei(52%) 114,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

299,99 Lei(28%) 214,99 Lei

NikePWR TGHT HI SLBD HTR