adidas ASK SPR TEE LS

Tricou funcțional bărbați (1308004079)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

129,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
174,99 Lei   Economisiți: 45,00 Lei (25 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

adidas ASK SPR TEE LS

Tricou funcțional pentru bărbați ASK SPR TEE LS de culoare albastră, produs de brandul adidas, decorat pe umărul stâng cu logo-ul clasic adidas. Datorită tehnologiei de înaltă calitate CLIMACOOL®, care răcește corpul și îl menține uscat te vei simți confortabil, indiferent de sportul efectuat. Mai mult, nu limitează mișcarea.
  • tehnologie CLIMACOOL® care permite aerului să circule și evacuează excesul de căldură și transpirație de la corp
  • logo clasic adidas de culoare neagră

Specificaţii

Cod producător CD7176
Material 83% poliester reciclat, 17% elastan
Greutate 200 g
Tehnologie CLIMACOOL® - textil
Colecţii adidas Performance, adidas Alphaskin

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

adidas Alphaskin

Colecția adidas Alphaskin garantează o mișcare nelimitată și confortabilă fiecărui sportiv! Este vorba despre un strat de bază de îmbrăcăminte care poate fi folosit în toate sporturile. Adidas Alphaskin va deveni cea de-a doua piele în timpul antrenamentului, asta pentru că se adaptează perfect formei corpului utilizatorului și nu limitează mișcarea. Cu această noutate vei simți adevărata libertate de mișcare.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

174,99 Lei(37%) 109,99 Lei

adidasRESPONSE SHORT

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

CraftCOOL MID 2-PACK

99,99 Lei(20%) 79,99 Lei

adidasRUN BELT

Produse alternative

289,99 Lei(37%) 179,99 Lei

adidasRS HOODIE M

289,99 Lei(24%) 219,99 Lei

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

289,99 Lei(20%) 229,99 Lei

adidasWORKOUT LS GFX

274,99 Lei(20%) 219,99 Lei

Under ArmourTHREADBORNE SEAMLESS LS

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ 2.0

174,99 Lei(25%) 129,99 Lei

adidasFREELIFT CLIMACOOL TEE