adidas ASK SPR ST3 H

Colanți sport damă (1356002900)

Descriere

adidas ASK SPR ST3 H

Colanți funcționali de femei ASK SPR ST3 H de la marca adidas. Sunt colanți originali adidas, confecționați din material de foarte bună calitate, care vor fi foarte confortabili indiferent de activitate sau vreme. tehnologia CLIMACOOL răcorește și menține corpul uscat.

  • colanți funcționali adidas pentru femei, cu lungime trei sferturi
  • tehnologie CLIMACOOL® evacuează excesul de căldură și transpirația eliberată de corp
  • talie mai înaltă

Specificaţii

Cod producător CF6558
Material 83% poliester, 17% elastan
Greutate 200 g
Tehnologie CLIMACOOL® - textil
Colecţii adidas Alphaskin

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și ...

Colecţii

adidas Alphaskin

Colecția adidas Alphaskin garantează o mișcare nelimitată și confortabilă fiecărui sportiv! Este vorba despre un strat de bază de îmbrăcăminte care poate fi folosit în toate sporturile. Adidas Alphaskin va deveni cea de-a doua piele în timpul antrenamentului, asta pentru că se adaptează perfect formei corpului utilizatorului și nu limitează mișcarea. Cu această noutate vei simți adevărata libertate de mișcare.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Întreținere materiale


Fiecare produs are un material cu compoziție specifică, motiv pentru care este necesară o abordare diferită de întreținere la fiecare material în parte.


Materiale- Printre cele mai folosite materiale sunt: bumbacul, poliesterul, poliacrilul, poliamida, nailonul, lâna sau materialele cu membrană. 
Întreținere- Întreținerea corespunzătoare previne deteriorarea și prelungește durata de viață a produsului.


Respectați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta producătorului!


Specificațiile complete ale materialelor și descrierea simbolurilor de lucru pot fi găsite în sfaturi pentru întreținere.

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

174,99 Lei(25%) 129,99 Lei

adidasASK SPRLS

219,99 Lei(27%) 159,99 Lei

adidasDURAMO LITE 2.0 W

54,99 Lei(34%) 35,99 Lei

SalomonEVASION 2-PACK

99,99 Lei(20%) 79,99 Lei

adidasRUN BELT

47,99 Lei

JunsdJS221A

59,99 Lei

RuntoREACH

Produse alternative

269,99 Lei(33%) 179,99 Lei

SalomonELEVATE 2IN1 SHORT W

174,99 Lei(25%) 129,99 Lei

adidas2in1 SHORT W

234,99 Lei(29%) 164,99 Lei

CraftBREAK 2IN1 SHORT W

144,99 Lei(24%) de la 109,99 Lei

NikeDRY SHORT CREW 2