adidas ADILETTE

Șlapi bărbați (280647)

Produse alternative

159,99 Lei(18%) 129,99 Lei

adidasADISSAGE TND

214,99 Lei(44%) 119,99 Lei

Numero UnoCRES

209,99 Lei(47%) 109,99 Lei

Numero UnoBOULD

209,99 Lei(47%) 109,99 Lei

Numero UnoCLEA M

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

NikeBENASSI JUST DO IT PRINT

74,99 Lei(13%) 64,99 Lei

ArenaWATERLIGHT

Descriere

adidas ADILETTE

Șlapi ușori de bărbați adidas ADILETTE, concepuți dintr-o singură bucată de material, cu design confortabil și simplu datorită căruia te vei simți excelent zi de zi. Dispun de trei dungi iconice în zona căputei. Model original, ideal pentru uz la apă, în piscină sau la saună. Bareta din plastic și branțul profilat asigură confortul de durată.
  • talpa cu textură oferă o aderență mai bună
  • adecvate pentru timpul liber
  • dungi legendare în zona căputei
  • ușori
  • căptușeală textilă confortabilă din partea interioară a baretei

Specificaţii

Numărul articolului 280647
Cod producător 280647
Față material sintetic
Talpă cauciuc
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.