adidas 4KRFT SHORT CLIMALITE WOVEN GRAPHIC

Șort sport bărbați (CG1001)

Descriere

adidas 4KRFT SHORT CLIMALITE WOVEN GRAPHIC

Pantaloni scurți sport de bărbați 4KRFT SHORT CLIMALITE WOVEN GRAPHIC, decorați cu logo clasic adidas de culoare neagră pe coapsa stângă. Dispun de croială lejeră, completată de șnur în talie pentru ajustare perfectă pe corp și confort la fiecare mișcare. Datorită materialului excelent nu limitează mișcarea, indiferent de activitățile sportive sau de timp liber realizate.

  • șort sport de bărbați
  • logo clasic adidas
  • croială lejeră
  • șnur de fixare în talie

Specificaţii

Cod producător CG1001
Material 100% poliester reciclat
Colecţii adidas Alphaskin

Colecţii

adidas Alphaskin

Colecția adidas Alphaskin garantează o mișcare nelimitată și confortabilă fiecărui sportiv! Este vorba despre un strat de bază de îmbrăcăminte care poate fi folosit în toate sporturile. Adidas Alphaskin va deveni cea de-a doua piele în timpul antrenamentului, asta pentru că se adaptează perfect formei corpului utilizatorului și nu limitează mișcarea. Cu această noutate vei simți adevărata libertate de mișcare.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

199,99 Lei 284,99 Lei (29%)

adidas4KRFT Sho 21 Wv

139,99 Lei 189,99 Lei (26%)

adidasCLUB 3 STRIPES SHORT

124,99 Lei 194,99 Lei (35%)

SalomonAGILE 7 SHORT M

109,99 Lei 169,99 Lei (35%)

adidasRESPONSE SHORT

109,99 Lei 169,99 Lei (35%)

adidasRESPONSE SHORT

109,99 Lei 139,99 Lei (21%)

NikeFLX CHLLGR SHORT 7IN

adidas 4KRFT SHORT CLIMALITE WOVEN GRAPHIC

Preţ: 144,99 Lei