adidas 11NOVA IN J

Ghete de sală pentru copii (2144011468)

Descriere

adidas 11NOVA IN J

Turneele de fotbal din săli necesită viteză, în aceste ghete de sală pentru fotbal de juniori adidas 11NOVA IN J o să fi mai rapid decât rivalii. Ghetele dispun de față moale din piele cu talpă din cauciuc destinată pentru suprafețele sălilor de sport.
  • față foarte moale din piele pentru utilizare confortabilă
  • căptușeală moale din piele întoarsă
  • branț detașabil ADIFIT pentru alegerea corectă a mărimii
  • talpă NON MARKING din cauciuc pentru săli de sport

Specificaţii

Numărul articolului 2144011468
Cod producător B44417
Față piele
Talpă cauciucul NON MARKING oferă aderență perfectă pe toate suprafețele de interior
Tehnologie Non-Marking

Tehnologii utilizate

Non-Marking

Denumirea adidas non-marking înseamnă că pantoful nu lasă urme. Tălpile adidas cu această tehnologie sunt realizate din materiale speciale, care nu lasă urme pe pardoseli. Acestea sunt de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

44,99 Lei(20%) 35,99 Lei

LottoTRNG SOCK LONG

59,99 Lei(33%) de la 39,99 Lei

adidasPARMA 16 SHORT JR

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

adidasSQUAD 13 JSY SS Y